1. Головна
  2. /
  3. Створення сайтів
  4. /
  5. Як замовити сайт та отримати ідеальний результат недорого

Як замовити сайт та отримати ідеальний результат недорого

Замовити сайт сьогодні можна де завгодно, послуг з їх створення надано більш ніж достатньо. Конкуренція над ринком величезна.

Клієнт, як правило, втрачається в ціні та термінах. Перше, що ви повинні розуміти це те, що дорогі сайти робляться довго і дорого. Тому що багато приділяється дрібницям і деталям. Більшість навантаження лежить на самому розробнику, і клієнт приймає роботу. Такий сайт коштує відповідно кілька тисяч доларів.

Якщо ви хочете замовити сайт та заощадити на розробці, вам потрібно підготуватися до замовлення сайту. Зібрати інформацію, зрозуміти яка структура вас влаштує. Це називається технічне завдання. Якщо у вас немає часу на вивчення чогось взагалі. Вам слід замовляти тільки перший варіант розробки під ключ, коли вам будуть розробляти кілька варіантів для схвалення. Але він не дешевий і підходить не всім.

Бажаєте замовити сайт та заощадити на розробці – слід легко засвоїти кілька речей

  1. Достатньо просто на аркуші паперу або в інший спосіб намалювати зразкову структуру блоків сайту. Якщо ви знайшли сайт, структура якого вас задовольняє, вкажіть на нього посилання. Вкажіть основні розділи сайту, які вам потрібні.
  2. Підготуйте контент для сторінок сайту який ви передаватимете розробнику. Залежно від сторінок та типу сайту. Якщо у вас сайт візитка, і в ньому є розділ часті запитання та відповіді. Логічно, що тут жоден розробник не знатиме які у вас у вашому бізнесі можуть бути часті запитання та відповіді для ваших клієнтів. Надайте все це своєму розробнику. Якщо на сайті є товари та у вартість створення входить наповнення. Надішліть прайс-лист або всі товари включаючи фото до них та описи.
  3. Для створення дизайну можна використовувати бібліотеки як безкоштовних, так і платних файлів. Ви можете використовувати сервіси стікових фото для пошуку потрібних фотографій. Для покупки та замовлення статей для свого сайту звичайно краще написати все найкоротше, далі розробник може внести правки та покращити текст. Але ви можете використовувати біржі для покупки контенту.

Скориставшись даними трьома пунктами та склавши список робіт для верстальника, розробника вашого майбутнього сайту. Ви можете заощадити кілька місяців погоджень та кілька тисяч доларів. Через те, що розробка сайту, коли клієнт повністю відсутня і не розуміє сам, що йому потрібно і що йому роблять у результаті при його створенні. Може займати від пів року до року та більше. У цей час може входити створення та узгодження технічного завдання для подальшої розробки. Потім створення та узгодження зовнішнього оформлення сайту. Верстка сайту та його готовий варіант, та й його узгодження. Якщо є технічне завдання у вільній формі, ви заощаджуєте свій час та кошти. У такому разі створення сайту може бути недорогим та доступним кожному.