1. Головна
  2. /
  3. Створення сайтів
  4. /
  5. Заробіток в інтернеті за допомогою сайтів та сервісів

Заробіток в інтернеті за допомогою сайтів та сервісів

Заробіток в інтернеті за допомогою сайтів та сервісів може бути дуже суттєвим, але повірте досвіду. Просто прийти та влаштуватись на якусь роботу – легше ніж створити собі сайт, блог, та ще щось такого рівня, щоб було достатньо доходу від цього.

Свій сайт та реклама на ньому

Цей варіант максимально дохідний якщо у вас є свій сайт з понад 100-1000 відвідувачів на день. Плюси – вас ніхто не бачить, не знає, ви заробляєте. Мінуси – треба довгий час щось робити (писати статті) і лише потім буде дохід. Дохід може не сподобатися вам одразу та бути дуже маленьким. В багатьох варантах за рік може і не вистачити на продовження хостингу для сайту. Цей варіант лише для цілеспрямованих людей котрі сприймають факт того що якщо сайт зараз не приносить дохід, то це лише, тому що ти мало працюєш!

Цей скріншот показує що лише 3 кліка на сайті та це сайт Українською мовою – можуть давати дохід у 20 грн за день.

Якщо сайт отримує багато користувачів – ваш дохід може бути від 1000 доларів та вище.

Сайт це є основа в інтернеті, свій сайт – це основа вашого прибутку

Заробіток в інтернеті за допомогою сайтів. Усі популярні сервіси, це є сайти, або їх додатки! youtube – це сайт. instagram – це сайт. І далі, далі. У кого є свій сайт – той має гарний дохід в інтернеті.

Створення блогу у сервісах

Створення блогу у сервісах може бути простіше ніж створювати свій сайт. Також швидкість виходу на рівень доходу може бути швидшим ніж створювати та просувати свій сайт. Реально за пів року або рік вийти на якійсь початковий рівень доходу. Далі помножувати його.

Приклад переглядів та доходу з блогу створеному в Ютубі.

Якщо порівнювати з сайтом – то сайт з такою кількістю відвідувачів скоріш за все заробив би вам у 10 разів більше!

Мінуси – ви повністю залежите від алгоритмів системи, та правилам. Це медійна система – а в медійному просторі бувають злети та падіння. І часто може бути таке що сьогодні ви популярні, вас дивляться та ви заробляєте, а завтра вже ні. Також навпаки – дуже багато каналів котрі роками нічого не отримували у якості переглядів в системі, а потім почали заробляти.

Для більш-менш нормального доходу треба щось основні вами відео отримували не менше ніж 1-5 мільйонів переглядів за місяць.

Далі усі інші сервіси де ви можете вести свій блог також дають можливість заробітку. Але тільки коли ваш акаунт містить багато підписників та переглядів. Нормальний заробіток можливий після 100 000 тис. підписників

Тут перевага перших двох варіантів полягає у тому, що ви можете заробляти навіть не маючи якоїсь популярності та велику кількість підписників.

Перевага такого способу – можна знімати та робити пости з абсолютно непотрібним вмістом. Тобто отримати велику кількість підписників та переглядів можливо лише завдяки, тому що ви будете знімати та показувати, що ви їсте, одягаєте, куди йдете. Та можливо просто танцюєте, корчитесь та ще щось такого роду. Абсолютно кожен може почати вести блог такого плану.

Мінус – дуже багата конкуренція. Блогерів такого плану зараз просто дуже багато. Отримати підписників та перегляди становиться з кожним роком складніше.

Усі три варіанти можуть підійти або не підійти усім. Легкого варіанту заробітку на сайтах або сервісах сьогодні немає.