1. Головна
  2. /
  3. Статті та відео від SiTe-LiNe
  4. /
  5. Заробіток на YouTube Shorts

Заробіток на YouTube Shorts

Заробіток на YouTube Shorts це з одного боку складний, але і не дуже, процес заробітку грошей. 

Як заробити на ютуб шортс? Подивімось план та порівняємо його з більш затратним доходом таким як покупка та здача квартири в оренду

1. На основному фото ви бачите що середній заробіток на YouTube Shorts складає десь одну гривню на одну тисячу переглядів. Заробітком можна назвати те що ви отримуєте кожного місяця. Мінімальна сума для отримання її кожного місяця у системі Google AdSense до котрої підключається ваш канал складає 70 євро. Авжеж це не є якоюсь сумою що можна назвати великім доходом, але ця сума вже буде допомогати вам.   

2. Скільки вам треба часу, щоб зібрати на квартиру, наприклад за містом у Києві, зробити там ремонт та надалі здавати її в оренду, наприклад за ціною 6000-10000 грн? Я впевнений що багато людей взагалі не в змозі збирати таки кошти. А в середньому я думаю ви витратите 1-2 роки на все. Авжеж є і такі що можуть кожного місяця купувати собі квартиру, ну зараз не про них. 

Переходимо до планування свого заробітку на YouTube Shorts. Плануємо лише по мінімально можливому доходу та максимальної праці від вас.   

Для того, щоб канал приносив дохід він також має відповідати правилам YouTube та мати 1000 підписників та + 4000 годин перегляду за рік, або 10 мільйонів переглядів YouTube Shorts. Як вийти на ці показники теж будемо розглядати далі.

Заробіток на YouTube Shorts

Якщо середньо 1000 переглядів дорівнює 1 гривню для того, щоб заробити мінімально 3000 грн і отримати їх, нам потрібно десь 3 мільйони переглядів на місяць.

Спочатку ваші відео можуть взагалі не набирати переглядів, десь через тиждень (може й довше) відео почнуть набирати по 1-2 тисячі переглядів та більше. На таку кількість переглядів десь 2-5 підписників.

Скільки відео потрібно робити та як швидко вийдемо на дохід? 

Відео робити бажано кожного дня, від 1-го відео YouTube Shorts.  Це складний процес. Складно тут не робити відео, а мати заздалегідь план що та про що ти будеш знімати. Тому я рекомендую (хоча сам так не роблю) створити контент план. 

Створення контент плану для подальшого заробітку на YouTube Shorts 

Створення контент плану це аналіз вашої тематики там де ви хочете робити відео. Створення завчасно плану відео на яку тему ви будете знімати. Я вважаю що буде корисно завчасно написати заголовки десь до 100 відео мінімум котрі ви будете знімати надалі. Таким чином ви будете знати що вам робити сьогодні, а що завтра і ніколи не буде у вас паузи. 

Далі рахуємо (приблизно все)

Для того, щоб заробити треба 3 мільйон переглядів на місяць. Наші відео дають 2000 тисячі одне за 1-2 дні 10 відео дасть 20 000 тис. 100 відео дадуть 200 тисяч переглядів. 1000 відео дають 2 мільйони переглядів 1500 нам дадуть 3 мільйони переглядів.

Доволі складне завдання виходить – зробити аж 1500 відео. Якщо 1500 поділити на 30, то це аж по 50 відео на день

Я буду суворий і скажу що 1500 це і є та планка на котру ви маєте розраховувати

Одразу хочу сказати, що любе відео, навіть одне, може дати каналу усі ті 3 мільйони переглядів. В мене є канал на котрому виключно youtube shorts і він досягав показників 30-60 мільйонів переглядів, на ньому було десь до 100 відео всього, тому не слід боятися цифри 1500 відео. Но треба себе налаштувати таким чином що нічого легкого не буде. Хочете легше заробляти – купите квартиру та здавайте її – якщо ви вважаєте що це легко. Або ходіть далі на свою роботу та нічого собі не мрійте, або тільки мрійте. 

Вірити треба не в чудо алгоритми котрі будуть показувати ваше відео усюди, а тільки в себе

Розберімо ці 1500 відео по плану далі. Ви повинні розуміти що деякі відео будуть отримувати кожного дня перегляди 100-1000 стабільно і більше, а деякі ні

Заробіток на YouTube Shorts

Мінімально розміщувати в день бажано 1 відео це для лінивих та мрійників (таких як я) що якесь відео отримає мільйони переглядів. В реалі треба 3 відео на день, так за 30 днів ми зробимо 90 відео якщо у вас буде на кожен місяць контент план то ви це будете робити легко. За рік це понад 1000 відео, за півтора це вже більше того 1500 котрий ми мали зробити (але по розрахунках 1500 відео по 2000 тис. переглядів за місяць). Тут я вже писав що деякі відео будуть постійно отримувати перегляди, а деякі тільки декілька днів після розміщення. Все це буде плюсуватися, та я впевнений що коли ви вийдете на показник 1500 відео на каналі ви стабільно будете отримувати 3 мільйони переглядів відео за місяць. Скоріш за все це буде вже понад 3 мільйони переглядів. На той час у вас вже буде понад 1000 підписників через те, що одне відео дає від 1-го підписника на 1-2 тис. переглядів.

Показую вам приклад каналу котрий створено в цьому році та на ньому вже понад 1500 відео

Заробіток на YouTube Shorts

Це все за один рік. Працюйте та примножуйте свій заробіток на youtube shorts. Також не забувайте про стандартні відео, вони можуть давати дохід в рази більше ніж youtube shorts.